Shit Happens Familie Editie Partyspel

Goliath
AVE1871955
    Levertijd:Direct Leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
De Shit happens editie die nu ook geschikt is voor de hele familie! De Shit Happens Familie Editie is een leuk en brutaal gezelschapsspel waarin je de ergste situaties ooit tegenkomt. Shit happens dus wat heb je liever ? "Je verliest je zwemkleding in een openbaar zwembad" of "Je wordt aangevallen door een zwerm bijen"?Het overkomt jou. Het overkomt mij. We zijn allemaal wel eens de klos. Laten we wel zijn. Er overkomen ons toch allemaal nare dingen? Je kunt er dus maar beter om lachen.

Je zult op deze kaarten een hoop bizarre dingen tegenkomen. Deel ze in op de ernst van de situatie. Is je hele leven een beugel moeten dragen BETER of ERGER dan al je haar verliezen? Is het ERGER dan de rest van je leven naar scheetlucht te ruiken?

Deel je kaart in op het niveau van ellende. Als de Ellende Index het met je eens is, mag je de kaart houden. Als je 10 kaarten correct hebt geordend, win je het spel.
TypePartyspel
EAN8720077255548
Fabrikantcode925554.006
SerieShit Happens
Speeltijd30 minuten
TaalNederlands
Inhoud/uitrusting200 kaarten Familie Editie, Overduidelijke instructies
SoortFamilie spel
DoelgroepTiener, Volwassenen
Aantal spelersvanaf 2 spelers vereist.
Leeftijdsadviesvanaf 14 jaar
MateriaalKarton
WaarschuwingenLet op: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden
Let op: Verstikkingsgevaar wegens kleine delen
OpmerkingWaarschuwing. Bevat teksten en afbeeldingen die als schokkend ervaren kunnen worden. Niet geschikt voor spelers jonger dan 14 jaar.