Jurassic World - Roar Strikers Rajasaurus Speelfiguur

Mattel
AVE1807009
    Levertijd:Direct Leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Bereid je voor op spanning en avontuur met deze dinosaurus die is geïnspireerd op Jurassic World: Dominion. Deze middelgrote dinosaurusfiguur van Roar Strikers is een vleesetende Rajasaurus. Hij BRULT niet alleen levensecht, maar gaat de strijd al BIJTEND aan, een aanvalsbeweging die kenmerkend is voor deze dinosoort en die nog eens wordt versterkt doordat hij zijn nek uitstrekt! Kinderen kunnen de aanval en het gebrul gemakkelijk activeren door op het heupgedeelte te duwen! De Rajasaurus van 33 cm lang heeft beweegbare gewrichten, een authentieke vormgeving en realistische kleuren en texturen. Zet de dino in stoere houdingen of verzin je eigen avonturen vol actie. Breng deze Roar Strikers TOT LEVEN en speel ook digitaal met augmented reality! Durf te zien hoe ECHT het spel van de dinosaurussen kan worden! Scan de verborgen DNA-code met elk slim apparaat om de AR-ervaringen te ontgrendelen in de gratis Jurassic World Facts app. Slim apparaat niet inbegrepen. Geweldig voor fans van dinosaurussen en actiespellen; geschikt voor 4 jaar en ouder.
TypeSpeelfiguur
EAN0194735034123
FabrikantcodeHDX35
SerieJurassic World
Leeftijdsadviesvanaf 4 jaar
DoelgroepKleuter, Schoolgaand kind
MateriaalKunststof
GeluidJa
WaarschuwingenLet op: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden
Let op: Verstikkingsgevaar wegens kleine delen
Batterijtype1x knoopcelbatterij
OpmerkingAfwijkende kleuren, afmetingen en versieringen mogelijk.
Kenmerken- Jurassic World: Dominion brengt fans van dinosaurussen nieuwe spannende avonturen. Deze Rajasaurus van Roar Strikers is 33 cm lang en geïnspireerd op de film. Hij zorgt voor nog meer dinosaurusplezier!
- Het actiefiguur BRULT levensecht, valt aan met een uitgestrekte nek en BIJT. Kinderen kunnen de functies gemakkelijk activeren door op het heupgedeelte te duwen.
- Beleef ECHT dinosaurusplezier! Zoek de verborgen DNA-code en scan de code met elk slim apparaat om de AR-opties in de gratis Jurassic World Facts app te activeren. Slim apparaat niet inbegrepen.
- Met AR kunnen kinderen de dinosaurus in het lab bestuderen om leuk en visueel te leren en verschillende modi verkennen, zoals thermische en röntgenmodus! Ga vervolgens een stap verder en breng dinosaurussen in onze wereld met AR -- laat de dinosaurus in elke ruimte verschijnen. RENNEN!
- Kinderen kunnen alle dinosaurussen van Roar Strikers verzamelen voor urenlang spannend speelplezier vol actie. BRUL! Kauw! Sla!