Architecture - Grote Piramide van Gizeh

LEGO
AVE1828052
    Levertijd:Direct Leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Reis terug in de tijd naar de 26e eeuw v.Chr. en bouw een van de zeven wereldwonderen met dit LEGO Architecture model van de Grote Piramide van Gizeh. Bouw een gedetailleerde dwarsdoorsnede van de Grote Piramide en bekijk de hoofdgangen, kamers en het systeem dat mogelijk is gebruikt om de grote stenen te verplaatsen tijdens de bouw. Stel je voor hoe dit gebied aan de Nijl er in die tijd uit moet hebben gezien met twee kleine piramides, twee dodentempels, standbeelden van sfinxen, een obelisk en meer.Er zijn duidelijke instructies bijgesloten die je door jouw bouwavontuur leiden. Combineer dit model met een tweede model (apart verkrijgbaar) voor een volledige piramidevorm.

Dit verzamelmodel van LEGO stenen maakt deel uit van de reeks LEGO Architecture sets voor volwassenen die graag met creatieve hobby's aan de slag gaan. Een prachtig cadeau voor jezelf en een indrukwekkende verrassing voor iedereen die van architectuur, geschiedenis of reizen houdt.
TypeConstructiespeelgoed
EAN5702017152349
Fabrikantcode21058
SerieArchitecture
Onderdelen1476 ‐delig
Inhoud/uitrustingDoorsnedemodel met verwijderbare behuizing, 2 kleinere piramiden, 2 graftempels, een sfinxbeeld, een arbeidersdorp, een obelisk en een deel van de Nijl met boot. Boekje met geïllustreerde instructies en informatie over de geschiedenis van de piramide van Cheops en deze modelbouwkit.
Leeftijdsadviesvanaf 18 jaar
DoelgroepVolwassenen
MateriaalKunststof
WaarschuwingenLet op: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden
Let op: Verstikkingsgevaar wegens kleine delen
Overige informatieHet model is ongeveer 20 cm hoog, 35 cm breed en 32 cm diep.
AfmetingBreedte: 378 mm x Hoogte: 112 mm x Diepte/lengte: 480 mm