Rise & Fall Water & Ball Table Tafel

Step 2
AVE1831607
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:Direct Leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Maak je klaar om vol plezier te spetteren met de Step2 Rise & Fall Water & Ball Table! Deze activiteitentafel zit vol verrassingen en combineert het speelgoed ballenspel met het spetterende speelplezier van de watertafelactie. Laat de speelballen in de ene toren vallen en giet water in de andere! De kinderen kunnen kijken hoe de speelballen helemaal naar boven gaan om in het doolhof te vallen, of terug naar beneden door de spiraalvormige watertorens. Als het water in het doolhof wordt gegoten, ontdekken de peuters oorzaak en gevolg als de spinners bewegen om water in het onderliggende bassin te spetteren. Met behulp van de gietbekers, flippers en speelballen oefenen de kinderen hun fijne motoriek tijdens het spelen, maar ook hun sociale vaardigheden als vrienden langskomen om de hele dag te spetteren.
SoortTafel
EAN0733538402199
Fabrikantcode402199
Leeftijdsadviesvanaf 18 maanden
MateriaalKunststof, Roto-moulded plastic
Kenmerken- Stijgend water duwt speelballen in het doolhof, waardoor het spel van oorzaak en gevolg wordt geactiveerd.
- Kinderen oefenen hun fijne motoriek met het geven en nemen balspel en het lanceren van speelballen met de flippers aan de zijkant.
- Het grote, open ontwerp maakt het mogelijk om met meerdere kinderen samen te spelen en de speeltafel te verkennen.
- Maak een leuke plons met de door water geactiveerde spinners uit het doolhof!
- De niet lekkende afvoerplug houdt het water binnen tijdens het spelen en zorgt voor een eenvoudige schoonmaakbeurt als het speelplezier voorbij is.
- Montage door volwassenen vereist.
- De watertafel kan tot 19 liter water bevatten.
AccessoiresMeegeleverdWatertafelonderstel met poten, 6 kleurrijke speelballen, 2 flippers aan de zijkant en 2 schenkbekers.
AfmetingenBreedte: 657 mm x Hoogte: 762 mm x Diepte/lengte: 676 mm
Gewicht5 kg