Tuinhuis Speeltoestel

Smoby
AVE1678214
    Levertijd:Direct Leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Met het Smoby Tuinhuis kunnen kinderen spelenderwijs leren tuinieren vanuit hun eigen tuinhuisje!Het tuinhuis heeft een halve deur, twee ramen met paneelluiken en twee ronde vensters, maar heeft ook veel speelfuncties: een echte plantenbak, een hekwerk om enkele bloempotten en het vogelvoederhuisje aan vast te maken, en een watertank met gieter.
Met de mobiele werktafel heeft jouw kind alle nodige accessoires bij de hand dankzij de verschillende houders en opbergruimtes!
Er zijn heel wat accessoires inbegrepen om uit te kiezen en mee te werken en spelen: 3 gereedschappen (schop, hark, dibble), 6 bloempotten, een lei om de verschillende planten te noteren, kleine spandoeken voor de moestuin (met een leisteen textuur om met krijtjes op te schrijven), en een kleine tuinier boekje met 3 clips om etiketten of zaadzakjes aan op te hangen.

Het tuinhuis kan voor langere tijd in de tuin blijven staan dankzij de stabiele en stevige structuur en de anti-UV behandeling wat zorgt voor een goede weerstand en dat de kleuren lang meegaan.
De tuin zal geen geheimen meer hebben voor je kind!
TypeSpeeltoestel
EAN3032168104051
Fabrikantcode7600810405
LeerdoelTuinieren
Leeftijdsadviesvanaf 24 maanden
DoelgroepPeuter/kleuter, Kleuter
MateriaalKunststof
WaarschuwingenLet op: Gebruiken onder direct toezicht van een volwassene
Let op: Uitsluitend voor huishoudelijk gebruik
AfmetingTotaalHoogte: 1.350 mm