DC Comics Batman Rapid Change Utility Belt Speelfiguur

Spin Master
AVE1590091
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:Direct Leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Bereid je voor op gevechten met het Batman actiefiguur van 30 cm met snelle veranderingen. Deze Caped Crusader deluxe actiefiguur zit boordevol epische functies. Met een snel draaiende riem voor het wisselen van wapens, wapens die oplichten en meer dan 20 zinnen en geluiden kan dit Batman-actiefiguur elke missie aan. Schuif de meegeleverde Bat Claw-, Bat Torch- en Bat Blaster-wapens in de riem en knijp in de benen van Batman om automatisch van wapen te veranderen. Zijn riem draait, activeert de geluidseffecten en verlicht het wapen terwijl het uit de riem wordt getrokken. Niet de juiste tool voor gevechten? Geen probleem. Knijp gewoon in de benen van Batman om het wapen automatisch terug te plaatsen in de riem en knijp opnieuw om een nieuw wapen te trekken. Met een zeer gedetailleerd model, stoffen cape, en drie knikpunten kun je je Batman-figuur positioneren. Wissel constant van wapens en breng de actie van Batman tot leven met het Batman Rapid Change Utility Belt-actiefiguur van 30 cm.
TypeSpeelfiguur
EAN0778988134740
Fabrikantcode6055944
SerieDC Comics
Leeftijdsadviesvanaf 4 jaar
DoelgroepKleuter, Schoolgaand kind
MateriaalKunststof
GeluidJa
VerlichtingJa
WaarschuwingenLet op: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden
Let op: Verstikkingsgevaar wegens kleine delen
Batterijtype3x LR44
Kenmerken- Dit Batman-actiefiguur heeft 3 knikpunten, een gedetailleerde vormgeving en een stoffen cape. Batman is gewapend met zijn utility belt en 3 wapens.
- Knijp in de benen van Batman om van wapen te wisselen. Hij trekt het wapen en plaatst het automatisch terug als je weer knijpt. Schakel tussen Bat Claw, Bat Torch en Bat Blaster.
- Dit actiefiguur beschikt over meer dan 20 zinnen en geluiden om de actie tot leven te brengen. Als je van wapen wisselt, lichten ze op en worden de geluidseffecten geactiveerd.
- Dit Batman actiefiguur van 30 cm is een geweldig cadeau voor kinderen van 4 jaar en ouder. Vereist 3 LR44-batterijen (meegeleverd).
AfmetingHoogte: 300 mm
Gewicht555 gram