Play-Doh Kitchen Creations Ultieme IJscowagen Klei

Hasbro
AVE1852769
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:Direct Leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Organiseer op je speelplek een geweldig Play-Doh-ijsjesfestijn! Deze levensgrote keukenset geeft kinderen genoeg ruimte om hun grootse dromen te beleven. Met de 27 gereedschappen en het softijs-serveerstation maken ze talloze neptraktaties om te versieren met de Play-Doh-strooiselmaker en snoepgoedvormpjes, en laten ze klanten betalen bij de kassa. Leuke muziek en kassageluiden geven kinderen echt het idee dat ze hun eigen ijscowagen runnen. Met 12 potjes Play-Doh-boetseerklei beschikken ze over alle kleuren die nodig zijn om te beginnen. Bij het ontwerp van de speelgoedfoodtruck is ook aan de ouders gedacht. Hij bevat veel opbergruimte en is eenvoudig schoon te maken als het speelplezier voor die dag voorbij is!
TypeKlei
EAN5010994142742
FabrikantcodeF10395
Inhoud/uitrustingijscowagen-speelset, 2 ijsschepvormen, roomijssandwichvorm, 4 bordjes, 6 ijshoorntjes, ijslollyvorm, 2 ijslolly-stokjes, betaalkaartvorm, 2 rollers, ijslepel, decoratiegereedschap, mes, 3 lepels, schoonmaakborstel, leeg potje en 12 potjes Play-Doh-boetseerklei (nettogewicht 794 gram). Soepel blijvende klei
Leeftijdsadviesvanaf 36 maanden
DoelgroepKleuter, Schoolgaand kind
MateriaalSpeeldeeg
BedieningElektronisch
GeluidJa
WaarschuwingenLet op: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden
Let op: Verstikkingsgevaar wegens kleine delen
Het product moet door een volwassene in elkaar worden gezet. Houd kleine onderdelen die nodig zijn voor de montage buiten het bereik van kinderen. Niet bedoeld om op te eten. Bericht aan ouders: bevat tarwe. Niet giftig. Conform: ASTM D-4236.
AccessoiresVereist (niet meegeleverd)2 AA batterijen
Gewicht6,2 kg