Ideas - Home Alone

LEGO
AVE1800231
    Levertijd:Direct Leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Beleef scènes uit een van de populairste kerstfilms opnieuw met deze LEGO Ideas Home Alone set om mee te spelen en neer te zetten. Het huis van de McCallisters zit vol herkenbare details en leuke kenmerken om hilarische scènes mee na te spelen. Met een kachel in de kelder met LEGO verlichtingssteen, een functie om een strijkijzer te laten vallen, slingerende verfblikken, vallende boekenplanken, een tokkelbaan van de zolder naar de boomhut en nog veel meer. Elke verdieping van het huis is afneembaar en de muren en he dak kunnen open zodat je overal goed bij kunt.Inclusief 5 LEGO minifiguren van Kevin McCallister, moeder Kate McCallister, boeven Harry en Marv en buurman Marley, plus het busje van Harry en Marv met een breekijzer en politiepet. Met 3957 onderdelen is dit de grootste LEGO Ideas set tot nu toe. De stenen zijn verdeeld over zakjes die de plot van de film volgen, zodat je het verhaal opnieuw kunt beleven tijdens het bouwen.
TypeConstructiespeelgoed
EAN5702017006178
Fabrikantcode21330
SerieIdeas
Onderdelen3957 ‐delig
Leeftijdsadviesvanaf 18 jaar
DoelgroepVolwassenen
MateriaalKunststof
WaarschuwingenLet op: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden
Let op: Verstikkingsgevaar wegens kleine delen
Kenmerken- Breng een ode aan een van de populairste kerstfilms ooit met deze LEGO Ideas Home Alone set met bouwbare modellen van het huis van de McCallisters, een boomhut en het busje van de boeven.
- Deze verzamelset uit de film is een cool kerstcadeau voor echte Home Alone fans. Inclusief 5 LEGO minifiguren: Kevin McCallister, Kate McCallister, Harry, Marv en buurman "oude man" Marley.
- De muren en het dak kunnen open, zodat je overal goed bij kunt. Het huis bevat talloze leuke functies zoals slingerende verfblikken, een kachel in de kelder die oplicht en een hendel om Kevin op zijn slee van de trap te laten glijden.
- Ontdek de details in alle kamers van het huis en het busje en haal herinneringen op aan hilarische momenten uit de film. Vergeet ook de tokkelbaan niet te gebruiken waarmee Kevin naar zijn boomhut ontsnapt!
- Het bouwen van deze set is een leuke decemberactiviteit voor het hele gezin. Het huis is ca. 27 cm hoog, 34 cm breed en 37 cm diep - een superfeestelijke blikvanger.
AfmetingBreedte: 340 mm x Hoogte: 270 mm x Diepte/lengte: 370 mm