Escape Quest - Houses of Treasure: The beginning: Ascalons Fury Bordspel

Jumbo
AVE1776166
    Levertijd:Direct Leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
De Escape Quest - Jonathan Eaton's Houses of Treasure: Ascalons Fury van Jumbo is een unieke combinatie tussen een Escape Game en een legpuzzel. De uitdagende raadsels en legpuzzels zorgen voor urenlang speelplezier voor jou en je vrienden!Jonathan Eaton, miljardair en eigenaar van Vestigium Industries, leidt een leven waarin hij het besturen van het grootste concern ter wereld combineert met avonturen zoals het ontdekken van tempels, catacomben en oeroude labyrinten. Iedereen kijkt vreemd op als Eaton aankondigt ermee te stoppen. En kijkt nóg vreemder op als ze horen hoe hij zijn opvolger zal aanwijzen. Als een soort moderne Willy Wonka nodigt hij jou en je vrienden uit om deel te nemen aan de wedstrijd van de eeuw. De winnaar krijgt alle Vestigium-aandelen van Eaton en wordt daarmee de rijkste persoon op aarde. Durf jij mee te doen?

De serie Escape Quests van Jumbo genaamd 'Jonathan Eaton's Houses of Treasures' is de perfecte kruising tussen een Escape Room en een legpuzzel. Het Escape verhaal wordt gecombineerd met prachtig ontworpen legpuzzels en levendige raadsels om op te lossen, waardoor je naar mysterieuze en verborgen plekken over de hele wereld reist! Om de wedstrijd te winnen, reis je de wereld rond en bezoek je allerlei verschillende "Houses of Treasure". In elk spel los je puzzels en raadsels op om de verborgen schat te vinden!
De eerste reis brengt je naar de ruïnes van het kleine kerkje van Dunlewey, in het noordelijkste puntje van Ierland. Een plaats die Jonathan bezocht toen hij een kind was. In het kleine kerkje belande hij in een middeleeuws labyrinth, waar een bepaalde gebeurtenis hem voor altijd een ander persoon maakte. In 'The Beginning: Ascalon's Fury' is je missie om de uitweg van de catacomben te vinden en de Toorn van Ascalon te ontlopen.

Heb je de zoektocht volbracht? Dan ben je klaar voor het volgende avontuur! Vanuit Ierland leidt het avontuur je naar Itzamna's Eye in Guatemala. Jonathan bezocht de heilige tempel van Itzamna en het is op deze plek waar je zijn geheimen zult ontdekken.

In de doos van Ascalon's Fury vind je: een grote krant, een notitieboekje en drie enveloppen met daarin: legpuzzels, brieven een een amulet.
Missie van het spel: los de legpuzzels en raadsel op en vind met behulp van de lans genaamd Ascalon een uitweg uit het doolhof. Ontloop de toorn van Ascalon, anders blijf je voor eeuwig ronddolen in de duistere catacomben.....

Zo voltooi je de missie:
1) Maak de grote puzzel die in de doos zit, lees de krant, brief en notitieboekje.
2) Open envelop 1. Maak de puzzel, los de raadsels uit de letter op en plaats de puzzel in de juiste opening in de grote puzzel, op de juiste plaats.
3 & 4) Open de volgende envelop en ga verder met het oplossen van de puzzel en raadsels.

De raadsels helpen je ook bij het vinden van de oplossing van de juiste kleur en vorm van het schild. Plaats het amulet op de gele cirkel, wijzend naar het rechter schild. Je kunt nu door het doolhof lopen en de juiste steen vinden om uit de catacomben te ontsnappen!
TypeBordspelEAN8710126198322Fabrikantcode19832SerieHouses of TreasureSpeeltijd2 uurTaalNederlandsInhoud/uitrustingEen grote krant, een notitieboekje, drie enveloppen met daarin: legpuzzels, brieven en een amuletSoortDenkspelDoelgroepTiener, VolwassenenAantal spelers1 - 4 spelersLeeftijdsadviesvanaf 16 jaarMateriaalKarton, Papier, kunststofOverige informatie- Unieke hersenkraker: daag je brein uit met deze unieke combinatie tussen een Escape Game en een legpuzzel!- Ontdek je inner schatjager: los het mysterie op en win het spel om een fortuin te erven!- Voor een vermakelijke spannende avond: uitdagende raadsels en legpuzzels zorgen voor urenlang speelplezier voor jou en je vrienden
- Eenvoudig te spelen: 1 - 4 spelers / leeftijd: 16+ / gemiddelde speeltijd: 2 uur / Nederlandstalig spel / geen instructies nodig
- Maak je collectie compleet: er zullen nieuwe edities van Escape Quest worden uitgebracht, verzamel ze allemaal om de missie te voltooien!