Hoogspanning Bordspel

999 Games
AVE1527706
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:Direct Leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Vernieuwde editie van het populaire, economische spel. Met verschillende spelregeltoevoegingen en spelregels voor 2 spelers. Daardoor biedt Hoogspanning Recharged nog meer uitdaging en speelplezier dan zijn klassieke voorganger!Prachtig logistiek en commercieel bordspel. Verdien geld met het aansluiten van steden op het elektriciteitsnet. Koop daartoe elektriciteitscentrales en de benodigde brandstoffen, zoals stookolie en bioafval.
In de loop van het spel vervang je je ouderwetse centrales door modernere, waarbij ook windmolens en kerncentrales niet ontbreken. Elke ronde veilen de spelers de beschikbare centrales, waarbij je er maximaal één mag kopen. Vervolgens koop je grondstoffen van de markt en sluit je steden aan op je netwerk. Wie er het slechtst voorstaat, mag daarmee beginnen, waardoor hij het goedkoopst uit is. Aan het einde van een ronde voorzie je je steden van energie als je daar de benodigde grondstoffen voor hebt. Daar verdien je dan weer geld mee. Wie aan het einde van het spel de meeste steden van stroom kan voorzien, wint dit spannende spel.

Deze vernieuwde editie bevat twee verschillende speelborden, die elk hun eigen karakter hebben. Verder bevat de handleiding verschillende spelregeltoevoegingen en speciale spelregels voor twee spelers. Daardoor biedt Hoogspanning Recharged nog meer uitdaging en speelplezier dan zijn klassieke voorganger!
TypeBordspel
EAN8719214425876
Fabrikantcode999-HOO01N
SerieHoogspanning
Speeltijd2 uur
TaalNederlands
Inhoud/uitrusting1 dubbelzijdig speelbord, 132 houten huisjes, 84 houten brandstoffenblokjes, 4 tegels, geld, 6 overzichtskaarten, 44 elektriciteitscentralekaarten, 5 fiches
SoortStrategiespel
DoelgroepTiener, Volwassenen
Aantal spelers2 - 6 spelers
Leeftijdsadviesvanaf 12 jaar
MateriaalKarton
AfmetingBreedte: 270 mm x Hoogte: 370 mm x Diepte/lengte: 55 mm
Gewicht1,3 kg