Fisher-Price Vlinderdromen Speelgym met Muziek

Fisher-price
AVE1402262
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:Direct Leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Op de buik spelen op deze zachte speelmat is echt een droom die uitkomt. Handig meeneemwolkje met muziek en 5 hangspeeltjes inbegrepen! Deze speelgym met muziek voor baby's is geschikt voor liggend spelen of op de buik spelen. De zachte, comfortabele speelmat met schattige Vlinderdromen-deco's en een kleurige boog heeft vijf hangspeeltjes waar je kleine tegen kan tikken, mee kan rammelen of op kan bijten. Het muzikale wolkje met korte speelduur of lange speelduur is verwijderbaar en kan overal mee naartoe worden genomen!- Zachte speelmat, perfect voor liggend spelen of op de buik spelen!- Kleurige boog om hangspeeltjes aan op te hangen met kijkgaatje (hallo, baby!)- 5 speeltjes: kreukelvlinder, klik-klakspeeltje, spiegeltje waarin baby zichzelf kan ontdekken, klingel-klangel beer en zacht bijtspeeltje- ‚ÄčMuzikaal wolkje om mee te nemen met 2 muziekstanden: 20 minuten (lange speelduur) of 10 minuten (korte speelduur)
TypeSpeelbogen/ dekens
EAN0887961423945
FabrikantcodeDYW46
MotiefOntwikkeling: Allerlei structuren, vrolijke kleuren en geluidjes stimuleren baby's zintuigen!
LeerdoelMotorische vaardigheden, Grofmotorische vaardigheden: baby's kunnen liggend tegen de hangende speeltjes boven hun hoofd slaan. Als baby op z'n buik speelt, worden de hoofd-, nek- en schouderspieren getraind.
Fijnmotorische vaardigheden: het vastpakken van het hangspeeltje en naar de mond brengen stimuleert oog-handcoördinatie en behendigheid
Leeftijdsadviesvanaf 0 maanden
DoelgroepBaby 's
MateriaalStof, Kunststof
GeluidJa
Gewicht1,4 kg