Party & Co Family

Jumbo
AVE1347424
excl Verzendkosten kg
    Levertijd:Direct Leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Het spel Party & Co. Family van Jumbo is een feestje voor de hele familie. Imiteer, teken, wring je in bochten, geef antwoord op originele vragen en overwin de grappigste uitdagingen. Met Party & Co Family heb je de grootste lol.Het spel kan in teams (maximaal drie teams van twee of meer spelers) gespeeld worden of met maximaal drie individuen. Verdeel de spelers in teams. Het kunnen teams van alleen volwassenen of alleen kinderen zijn of gemengd. Dat mogen jullie zelf weten. Kies met welke kant van het speelbord je wil spelen: het normale parcours duurt ongeveer 50 minuten. Het korte parcours ongeveer 25 minuten.
Aan het begin van de beurt gooit het team de dobbelsteen en verplaatst de pion naar het bijbehorende vakje. Vervolgens doet het team de opdracht die het vakje aangeeft. Wanneer een kind de opdracht gaat doen, pak dan een kaartje van de stapel kaartjes voor kinderen. Wanneer een volwassene de opdracht gaat doen, pak dan een kaartje van de stapel kaartjes voor volwassenen. Als er op het kaartje een hint bij de opdracht staat, dan mag je die gebruiken. 

Als het team de opdracht goed doet, pakken ze een uitdagingskaart en spelen ze verder, maar dit keer moeten ze de nieuwe opdracht goed proberen te doen met de toegevoegde gekke uitdaging, zodat het moeilijker wordt. 

Als het team de opdracht niet goed doet, dan is het volgende team aan de beurt. Wanneer een team op het laatste vakje aankomt, dan moeten ze nog één laatste opdracht doen om te kunnen winnen. Daartoe pakken ze drie uitdagingskaarten en de tegenstanders beslissen welke van de vier opdrachten het team moet doen, mét de drie uitdagingen. Als ze de opdracht goed doen, hebben ze gewonnen!

Bij de individuele speelwijze gaat het spel op dezelfde manier als bij het spel voor teams, alleen bij het uitvoeren van de opdrachten heeft de speler die aan de beurt is de hulp nodig van de speler aan zijn rechterhand, die dan fungeert als zijn teamgenoot.
Type Partyspel
EAN 8710126177945
Fabrikantcode 17794
Serie Party & Co
Speeltijd 50 minuten
Taal Duits, Engels, Frans, Nederlands
Inhoud/uitrusting Dubbelzijdig speelbord, 1 kaarthouder, 300 kaartjes (150 voor kinderen en 150 voor volwassenen), 12 uitdagingskaarten, 3 partykubussen, dubbelzijdig party tekenbordje, afwisbare stift, 2 zandlopers, 3 pionnen, dobbelsteen, spelregels
Aantal spelers 3 - 15 spelers
Leeftijdsadvies vanaf 8 jaar
Materiaal Karton, kunststof
Afmeting Breedte: 270 mm x Hoogte: 270 mm x Diepte/lengte: 90 mm
Gewicht 1,4 kg