Ramenzuiger 51147 met steel

LEIFHEIT
AVE9GSIDQ18
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

  • Werkbreedte: 280 mm
  • Oppervlak (maximaal): 80 m²
  • Accuduur: 30 minuten

De Leifheit vensterzuiger 51147 is een complete set voor het volledig streep- en druppelvrij glazenwassen. Deze set bevat een automatische vensterzuiger, een ramenwasser en een steel. In twee eenvoudige stappen bereik je het perfecte resultaat: gebruik eerst de ramenwasser om het venster te wassen. Het unieke all-round microduo-omhulsel verwijdert zelfs hardnekkig vuil en reinigt tegelijkertijd hoeken en frames. Na het wassen zorgt de vensterzuiger met batterijvoeding voor een druipvrij en schoon resultaat. Hij maakt een eind aan waterplassen die vensterbanken, vloerbedekking of gevoelige parketvloeren verontreinigen na het reinigen van de ramen. Dit handige apparaat met extra lange levensduur van de batterij maakt ramen met water vrij van vuil en zeepresten en natuurlijk absoluut vrij van strepen! Zonder te vegen wordt het water eenvoudigweg volledig opgezogen.

Dankzij de intelligente stand-by sensor schakelt vensterzuiger automatisch over naar de energiebesparende modus wanneer het niet wordt gebruikt, dit zorgt voor een bijzonder lange levensduur van de batterij van ongeveer 30 minuten. Niet alleen ramen worden betrouwbaar gereinigd, zelfs spiegels, tegels of douchecabines, de vensterzuiger van Leifheit zorgt voor een streeploze reiniging zonder water op de vloer te laten druipen. De set wordt compleet gemaakt door een 43 cm Click System-steel van Leifheit, die met slechts één klik op de vensterzuiger en de ramenwasser past.

De praktische handgreep zorgt voor moeiteloos, streeploos en druppelvrij wassen en opzuigen, zelfs van kamerhoge ramen en schuine dakramen (tot ca. 2,40 m). Voor bijzonder hoge ramen en moeilijk bereikbare plaatsen zoals. Serres kunnen de vensterzuiger en ramenwasser gecombineerd worden met alle Leifheit Click-systeemreinigingskoppen.
Serie Ramenzuiger
Kleur Wit
EAN 4006501511478
Fabrikantcode 51147
Toepassing Natte reiniging
Functies Opzuigen
Werkbreedte 280 mm
Reinigingsvermogen Maximale oppervlak 80 m²
Accu Type Li-Ion
Gebruiksduur 30 minuten
Volume Stof-/ Vuilcontainer 0,1 liter
Stroomverzorging Werkt op accu
Overige informatie - Streepvrij opzuigen zonder druppelen
- Kan 360 ° worden gedraaid: ook in een hellende positie, horizontaal en boven het hoofd
- Tot 30 minuten (80m²) gebruik met slechts één batterijlading dankzij intelligente automatische stand-bymodus
- Breid het bereik uit met een steel van 43 cm lang
- Inclusief Power Washer voor het wassen van ramen en tegelijkertijd zuigen van kozijnen
- Kan worden gecombineerd met alle Leifheit Click-systeemhandgrepen, perfect voor het reinigen van hoge ramen, serres of dakramen
- Eenvoudig schoon te legen dankzij de extra grote tankopening
Accessoires meegeleverd Vensterzuiger, Ramenwasser, Steel, Oplader
Gewicht 700 gram
Garantie 24 maanden