1256906[1]

HomBot Square VRD 710 RRC stofzuigrobot

LG
AVE9GSBDL00
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

  • Soort vloer: Parket vloeren/laminaat, Harde vloer, Tapijt
  • Detail zak: zonder stofzak
  • Filtertype: EPA-filter 11

Dankzij de goed doordachte vierkante constructie en de 1,5 cm lange zijborstels kan je genieten van zuigkracht tot aan de spreekwoordelijke laatste hoek.
De reinigingsprestatie van HomBot Square is verbeterd met 89% en de efficiƫntie is gestegen tot 94%.

Met het verbeterde dual-camera systeem kan het LG HomBot Square nauwkeurig navigeren, zelfs in het donker. Dankzij de II-SLAM technologie berekent de bovenste camera automatisch de lichtintensiteit en scant het plafond, zodat het LG HomBot Square altijd een duidelijk beeld heeft van waar het op dit moment is en waar het nog moet zuigen. 

Schade en krassen op waardevolle voorwerpen zijn een ding van het verleden. Zijn geheim: de ultrasone sensoren voor naadloos scannen. Deze detecteren betrouwbaar en vroegtijdig glas en transparante objecten, in tegenstelling tot gewone infrarood- of schok sensoren. 

Met MySpace biedt LG een bijzonder comfortabele oplossing. Het LG HomBot Square reinigt een eerder gedefinieerd gebied door de omtrek van het te reinigen gebied voor te programmeren. Dit bespaart het instellen van een virtuele grensmarkering, aangezien de HomBot alleen het eerder geselecteerde gebied binnenkomt. 

De LG HomBot Square slaat op de positie van objecten, stappen, randen en punten van het te reinigen gebied en gebruikt dit om een virtuele kaart te maken. Hierdoor past de LG HomBot Square zijn sensoren en snelheid aan om de botsing te minimaliseren. 

Wanneer HomBot Square verwijderd is van het oorspronkelijke pad en op een ander punt verwijderd is, gebruikt het automatische herplaatsing om door te gaan met het reinigen op zijn oorspronkelijke locatie.

De 2,5 keer grotere hombot square mop maakt haar vlekkeloos schoon. De inbouwfunctie zorgt voor een gemakkelijke plaatsing en vervanging van de mop.
Type Stofzuigrobot
Kleur Rood
EAN 8806087875768
Fabrikantcode VRD710RRC
Toepassing Droge reiniging
Vloertype Harde vloer, Parket vloeren/laminaat, Tapijt
Filter principe zonder stofzak
Accu Type Li-Ion
Gebruiksduur 100 minuten
Oplaadtijd 180 minuten
Geluidsemissie 60 dB
Bediening Bedieningsknoppen op het apparaat, afstandsbediening
Functies Automatische start-up laadstation (download), Obstakelherkenning, Dweilen
Programmering Turbo-modus (schoonmaak prestaties nemen tot 30% toe), Smart Turbo (activeert automatisch de turbo-modus, afhankelijk van de vloer), Dagelijkse reiniging Programmeerbaar, Schoonmaakmodus: Cel door cel, zig zag, spiraal, mijn ruimte
Sensoren Ultrasone sensoren
Filter EPA-filter 11
Volume Stof- en vuilcontainer 0,6 liter
Stroomvoorziening Werkt op accu
Kenmerken RoboNavi 10.0, Geschikt voor tapijt tot een hoogte van max. 15mm, Intelligente ruimte detectie met Dual Eye 2.0 pulsatieregeling door 3 ultrasone sensoren , Gesproken aanwijzingen in 7 talen (Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands, Deens), Smart updatefunctie via USB, Smart diagnose (fout diagnose), Automatische herplaatsing
Accessoires meegeleverd Afstandsbediening, Oplaadstation, Schoonmaakborstel, EPA Klasse 11 Filter, Stofbak, Tapijtmeester (voor tapijten)
Afmetingen Breedte: 340 mm x Hoogte: 89 mm x Diepte/lengte: 340 mm
Gewicht 3 kg
Garantie 24 maanden