339000 Robotstofzuiger Deluxe

Princess
AVE9GSAEQ54
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

  • Soort vloer: Parket vloeren/laminaat, Harde vloer, Tapijt
  • Detail zak: zonder stofzak
  • Filtertype: HEPA filter

Bespaar veel tijd dankzij de Princess 339000 Robotstofzuiger. Deze intelligente robotstofzuiger kan gestart worden met één druk op de knop of via de gratis app. Stel een vast schema in met de app en hij start en stopt geheel automatisch. Elke dag een schone vloer zonder moeite. 

De Deluxe Princess Robotstofzuiger heeft een intelligente navigatie waarmee hij elk hoekje van je kamer stofzuigt. Zijn slimme sensors zorgen dat hij randen herkent en om stoelpoten en grote objecten heen gaat. Ook drempels, tapijt en vloerkleden vormen geen probleem waardoor je gehele kamer moeiteloos gestofzuigd wordt. En is de batterij onverhoopt leeg? Dan vindt hij zelf zijn laadstation en gaat hij opgeladen weer verder.

De Princess Robotstofzuiger is onderdeel van de PRO Series en maakt gebruik van de intelligente software van Homewizard. Je kan in de gratis app makkelijk een tijdschema instellen waardoor de stofzuiger start als jij niet thuis bent. Ben je een bezoekje van de schoonouders vergeten? Ook direct starten kan via de app, zelfs als je niet thuis bent. De HomeWizard Cleaner App wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe functionaliteiten, waardoor je robotstofzuiger nog slimmer wordt. Zelfs aan je privacy wordt gedacht: de app wordt door princess zelf in Nederland ontwikkelt en je data is dus beveiligd.

De stofzuiger heeft een hoge zuigkracht en drie verschillende instellingen zodat je de zuigkracht kan aanpassen van zacht naar middel of hard. Kies voor de zachte stand als je de stofzuiger graag gebruikt als je thuis bent, want dat beperkt het geluid. De harde stand is heel geschikt als je de stofzuiger wilt laten werken als je zelf ook aan het werkt bent. Daarnaast wordt de stofzuiger geleverd met twee verschillende borstels voor zachte en harde vloeren zodat je de meest optimale voor jouw vloeroppervlak kan bevestigen.

De stofzuiger heeft een handig en ruim stofcompartiment waar al het stof en haren opgevangen worden. Dit compartiment is eenvoudig te reinigen door de klep op de bovenkant open te klikken en het opvangbakje eruit te tillen. De luchtuitstoot wordt gefilterd door twee filters waaronder een HEPA filter waardoor je bijna geen stofuitstoot hebt en de stofzuiger ook gebruikt kan worden door mensen met allergieën. Deze filters zijn afwasbaar zodat je ze eenvoudig schoon kan maken.

De PRO Series linkt verschillende slimme apparaten aan je smartphone waardoor je deze eenvoudig kan bedienen met een app en via Alexa met voice control. De PRO Series omvat producten zoals slimme kleurlampen, slimme rook- en watermelders en slimme stekkers. Met al deze producten kan je een volledig smart home creëren zodat je tijd overhoudt voor de leuke dingen.
Type Stofzuigrobot
Kleur Zwart
EAN 8713016064134
Fabrikantcode 01.339000.01.001
Toepassing Droge reiniging
Vloertype Harde vloer, Parket vloeren/laminaat, Tapijt
Filter principe zonder stofzak
Accu Type Li-Ion
Gebruiksduur 90 minuten
Oplaadtijd 360 minuten
Geluidsemissie 65 dB
Bediening Afstandsbediening
Functies Automatische start-up laadstation (download), Obstakelherkenning
Reinigingsprogramma's Aantal 5 stuk(s)
Soort Auto, Edge, Max, Random, Spot
Veiligheid Aanrijd- en stootbeveiliging
Uitrusting Borstel High efficiency borstel, Dubbele zijborstels
Filter HEPA filter, Wasbare filter
Volume Stof- en vuilcontainer 0,5 liter
Stroomvoorziening Werkt op accu
Overige informatie - Nooit meer vieze vloeren dankzij de intelligente robotstofzuiger met gratis HomeWizard Cleaner App
- Stel eenvoudig tijdschema’s in via de gratis app of start de robotstofzuiger direct met een druk op de knop
- Kies zelf hoe je de stofzuiger bestuurt: met de app, via een druk op de knop of via Alexa’s voice control
- Reinigt zowel harde vloeren als tapijt grondig en kan drempels tot 2 cm overbruggen
- Slimme sensors detecteren obstakels en trappen zodat de stofzuiger eromheen kan navigeren
Accessoires meegeleverd Oplaadstation, batterij, oplaadkabel, twee opzetborstels, vier hoekborstels, stofcompartiment met filter en HEPA filter, schoonmaakborstel voor stofcompartiment, handleiding
Afmetingen Breedte: 280 mm x Hoogte: 75 mm x Diepte/lengte: 280 mm
Garantie 24 maanden