ACM-2300H Inbouw Schakelaar

KlikAanKlikUit
AVETW#C41
excl Verzendkosten g
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

  • Gebruikswijze: Voor het draadloos en gewoon kunnen schakelen van Gloeilampen en 230V halogeen, LED lampen, Spaarlampen, 12V halogeen met dimbare draadgewonden transf
  • Product type: Schakelaar

Wil je het beste van twee werelden, je verlichting zowel draadloos kunnen schakelen als gewoon via de bestaande wandschakelaar? Voeg dan nu draadloos schakelen gemakkelijk toe aan een bestaande wandschakeling met de ACM-2300H inbouw schakelaar. 
Met de ACM-2300H kan je ook draadloos schakelen toevoegen aan een bestaande hotelschakeling (wisselschakeling). Zo kan je één lamp blijven bedienen via de twee bestaande wandschakelaars (bv. boven en onder aan de trap), maar deze lamp kan je nu ook bedienen via diverse KlikAanKlikUit zenders. 

Basis kennis van elektrische installaties is voldoende om de ACM-2300H aan te kunnen sluiten. Schakel de netspanning uit en installeer de inbouw schakelaar gemakkelijk in een plafonddoos of aansluitdoos, door de stappen in de uitgebreide handleiding op te volgen.

Zodra de inbouw schakelaar geïnstalleerd is, kan de verlichting eenvoudig draadloos worden bediend met diverse KlikAanKlikUit zenders. Het draadloos schakelen van de verlichting kan onder andere met de AYCT-102 afstandsbediening, de ATMT-502 timer afstandsbediening, de ABST-604 schemersensor en/of de ASWT-6000 bewegingssensor.

Daarnaast kan de verlichting ook bediend worden met de ICS-2000 internet control station. Schakel verlichting eenvoudig aan of uit vanaf de bank, vanaf het werk of vanaf het vakantieadres. Met behulp van de ICS-2000 app is de verlichting namelijk te bedienen met je smartphone of tablet.
De inbouw schakelaar kan gekoppeld worden aan maximaal 6 zenders. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om de verlichting helemaal naar wens te bedienen.
Type Schakelaar
EAN 8713439701470
Fabrikantcode 70147
Gebruik Voor het draadloos en gewoon kunnen schakelen van Gloeilampen en 230V halogeen, LED lampen, Spaarlampen, 12V halogeen met dimbare draadgewonden transformator, 12V halogeen met dimbare elektronische transformator, TL of PL lampen zonder externe starter.
Werkspanning 230 volt
Kenmerken Ondersteunt ook 2 bestaande wandschakelaars, zoals boven/onder aan een trap, Bestaande wandschakelaar(s) blijft/blijven functioneel, Kan gemakkelijk in een plafonddoos of aansluitdoos worden geplaatst, Werkt met alle lampen/apparaten tot 2300 watt, Te bedienen met 6 zenders, Een-weg communicatie (433,92 MHz)
Overige informatie Geschikt voor: Gloeilampen en 230V halogeen, LED lampen, Spaarlampen, 12V halogeen met dimbare draadgewonden transformator, 12V halogeen met dimbare elektronische transformator, TL of PL lampen zonder externe starter.
Accessoires meegeleverd Handleiding
Afmeting Breedte: 48 mm x Hoogte: 48 mm x Diepte/lengte: 20 mm
Garantie 24 maanden (indicatie fabrieksgarantie)