iiyama ProLite TF2234MC-B3AGB, 21.5 Touchscreen-Monitor

iiyama
AVEV5TI0703
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
De ProLite TF2234MC is een 10pt touch monitor, voorzien van geïntegreerde Projective Capacitive Multitouch-technologie. Het LCD panel maakt gebruik van IPS technologie, die een buitengewone kleurvastheid vanuit elke inkijkhoek biedt. De hoge helderheid zorgt voor scherp beeld, wat resulteert in uitstekende prestaties, ook in een felle omgeving. Naast deze buitengewone beeldeigenschappen is deze monitor aan de voorkant stof en water bestendig volgens IP65. De AG-coating voorkomt hinderlijke beeldreflectie van de omgeving. ProLite TF2234MC is ideale touch monitor voor Interactive- en Digital Signage toepassingen, klaar om geïntegreerd te worden in bijvoorbeeld een kiosk.
Beelddiagonaal 55 cm (21.5 inch)
Resolutie 1920 x 1080 pixels
Type LED-monitor
EAN 4948570114245
Fabrikantcode TF2234MC-B3AGB
Geschikt voor Multimedia
Beeld Formaat 16:9
Technologie LED
Paneel techniek IPS
Achtergrondverlichting Ja
Functies Full HD
Helderheid 350 cd/m²
Kijkhoek 10:1 horizontale: 178 , verticale: 178
Pixelklasse 2
Pixelafstand horizontaal 0.247 mm
verticaal 0.247 mm
Kleuren 16.7 miljoen
Reactietijd GtG 8 ms
Contrast Statisch 1000 :1
Aansluitingen 1x DVI-D-ingang, 1x VGA-ingang, 1x USB-A
Touchscreen soort Capacitief (10-punts touch)
Frequentie horizontaal van 31.5 kHz tot 82.3 kHz
verticaal van 56 Hz tot 75 Hz
Wandmontage 100 x 100 mm, VESA kompatibel
Kenmerken Water- en stof bescherming: IP65
projective capacitive, multi touch
Touchscreen
Overige informatie IPS
IPS-technologie biedt een hoger contrast, betere zwart-weergave en superieure inkijkhoeken t.o.v. de standaard TN-technologie. 

Touch technology - Capacitive
Deze technologie functioneert met een glasplaat voorzien van een sensor-matrix. Het geheel is geïntegreerd in het LCD-panel. Een aanraking wordt waargenomen doordat uw vinger (met of zonder handschoen) een minuscuul elektrisch signaal afgeeft aan deze sensor-matrix als u het glas aanraakt. Deze extra glaslaag maakt deze techniek uiterst duurzaam en betrouwbaar. Het systeem blijft zelfs werken als het glas is ingekrast. Het biedt ultieme beeldkwaliteit en wordt aangestuurd door een vinger (ook in latex handschoenen) of een speciale stylus. 

Open frame brackets
Open frame monitoren zijn een ideale oplossing voor Kiosk Integrators en Instore-Retail. Bij dit model worden standaard externe montagebeugels meegeleverd. 

AG Coating
Anti Glare coating helpt schermreflectie van externe lichtbronnen, die de kleurweergave, het contrast en de scherpte kunnen beïnvloeden, voorkomen. Daarnaast is het scherm minder gevoelig voor stof, vet en vuil vlekken. 

Krasbestendigheid
De krasbestendigheid is essentieel voor touch-oplossingen die gebruikt worden in openbare ruimtes en scholen. De bestendigheid wordt bereikt dankzij een glazen overlay die het scherm bedekt. Het garandeert een hoge duurzaamheid van de touch-functie, zelfs als het glas bekrast wordt.
Accessoires meegeleverd Stroom-adapter, stroomkabel, VGA signaalkabel, DVI signaalkabel, USB kabel, Touch Panel Driver Disk (CD-ROM), quick guide handleiding, veiligheidsinstructies, schroef (M3x6mm), L-brackets
Garantie 36 maanden (indicatie fabrieksgarantie)
Afmetingen Breedte 518 mm x Hoogte: 314 mm x Diepte 46 mm
Gewicht 4,4 kg