iiyama ProLite TF3222MC-B1, 31.5 Public Display

iiyama
AVEV6TI09
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

iiyama

De ProLite TF3222MC-B1 van iiyama, een 32" 10pt open frame touch monitor met volledig vlakke voorkant en hoge helderheid.
Door de Projectieve Capacitive 10 punts touch-technologie, levert de ProLite TF3222MC-B1 een naadloze en accurate touch ervaring. Het Full HD (1920x1080) AMVA3 panel met LED achtergrondverlichting, garandeert een uitzonderlijke kleurechtheid en hoog contrast vanuit elke kijkhoek. De hoge helderheid zorgt voor helder en scherp beeld, wat resulteert in uitstekende prestaties, ook in een omgeving met veel licht. Naast de indrukwekkende beeldkwaliteit en de robuuste behuizing is deze monitor aan de voorkant volledig vlak en waterdicht (glas van rand tot rand). De TF3222MC-B1 is uitermate geschikt voor interactieve toepassingen zoals instore-retail, infozuilen, gaming en interactieve presentaties.
Beeldscherm diagonaal
80 cm (31.5 inch)
Energieverbruik
48 Watt
Energieverbruik in Stand-by
1.5 Watt
Schermresolutie
1920 x 1080 pixels
Kleur
Zwart
Beeld
Formaat
16:9
Features
HD Ready 1080p, Full-HD
Paneel techniek
A-MVA
Frequentie
Netfrequentie
31.47 - 67.5 kHz
Beeldfrequentie
47 - 63 Hz
Reactietijd
Grijs naar grijs
8 ms
Contrast
vast
3000:1
Helderheid
500 cd/m┬▓
Horizontale kijkhoek
178 Graden
Verticale kijkhoek
178 Graden
Aansluitingen
Ingangen
VGA
1
DVI-D
1
Overige
USB
1x USB-A
Ergonomie
Wallmount
200 x 200 mm
Features
Touch technology - Capacitive
Palm rejection functie
Krasbestendigheid
Afmetingen (BxHxD)
749 x 450 x 62 mm
Nettogewicht
12.5 kg
Toebehoren
stroomkabel, VGA signaalkabel, USB kabel, guick guide handleiding, veiligheidsinstructies
Overige informatie
AMVA3
AMVA3-technologie biedt een groter contrast, betere zwart-weergave en superieure inkijkhoeken t.o.v. de standaard TN-technologie. 

Touch technology - Capacitive
Deze technologie functioneert met een glasplaat voorzien van een sensor-matrix. Het geheel is ge├»ntegreerd in het LCD-panel. Een aanraking wordt waargenomen doordat uw vinger (met of zonder handschoen) een minuscuul elektrisch signaal afgeeft aan deze sensor-matrix als u het glas aanraakt. Deze extra glaslaag maakt deze techniek uiterst duurzaam en betrouwbaar. Het systeem werkt zelfs als het glas door molest is ingekrast! Het biedt ultieme beeldkwaliteit en wordt aangestuurd door een vinger (al dan niet met handschoen) of een speciale stylus 

PALM REJECTION FUNCTIE
Palm rejection is een manier om het signaal van een vinger te negeren tijdens het gebruik van de pen-modus. Wanneer u het scherm aanraakt met een pen wordt de palm rejection geactiveerd en zal het scherm de vinger-contact niet herkennen. Als het scherm gedurende 1 seconde niet wordt aangeraakt met een pen, wordt deze automatisch terug gezet naar de vinger-modus. 

Open frame
Open frame-monitoren zijn een ideale oplossing voor Kiosk Integrators en Instore-Retail. 

Krasbestendigheid
De krasbestendigheid is essentieel voor touch-oplossingen die gebruikt worden in openbare ruimtes en scholen. De bestendigheid wordt bereikt dankzij een glazen overlay die het scherm bedekt. Het garandeert een hoge duurzaamheid van de touch-functie, zelfs als het glas bekrast wordt.
Garantie
36 maanden (indicatie fabrieksgarantie)
Pixel Class
Voor dit product geldt een klasse 2 pixelgarantie. Dit houdt in dat volgens de NEN / ISO normering 2 oplichtende of 2 zwarte pixels of 5 defecte subpixels mogen voorkomen. (Dit geldt per 1 miljoen pixels.)