iiyama T2235MSC-B1, 21.5 Touchscreen-Monitor

iiyama
AVEV5TI0001
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

iiyama

De ProLite T2235MSC-B1 - Een 22" 10P touch monitor met een volledig vlakke edge-to-edge voorkant.
De ProLite T2235MSC is voorzien van Full HD resolutie en Projective Capacitive 10P touch technologie en levert daardoor een naadloze en accurate touch ervaring. Het VA LED-backlit LCD-scherm garandeert een uitzonderlijke kleurechtheid en hoog contrast vanuit elke kijkhoek. Hierdoor is dit scherm een uitstekende keuze voor een breed scala van interactieve toepassingen. De voet van de monitor is zo ontworpen, dat het mogelijk is om de monitor volledig vlak te leggen en te gebruiken als een gigantisch tablet. Daarnaast is de monitor uitgerust met diverse video-ingangen en kwalitatieve stereo speakers. De ProLite T2235MSC is uitermate geschikt voor interactieve toepassingen en Digital-Signage zoals instore-retail, infozuilen, gaming en interactieve presentaties.
Beelddiagonaal 54.6 cm (21.5 inch)
Stroomverbruik in gebruik 21 Watt
Stroomverbruik in stand-by en uit 0.5 Watt
Resolutie 1920 x 1080 pixels
Type LED-monitor
Kleur Zwart
EAN 4948570114320
Fabrikantcode T2235MSC-B1
Beeld Formaat 16:9
Paneel techniek VA
Functies Full HD
Helderheid 225 cd/m²
Kijkhoek 10:1 horizontale: 176 , verticale: 176
Pixelklasse 2
Pixelafstand horizontaal 0.248 mm
verticaal 0.248 mm
Kleuren 16.7 miljoen
Reactietijd GtG 6 ms
Contrast Dynamisch 12000000 :1
Statisch 3000 :1
Aansluitingen 1x DVI-D-ingang, 1x DisplayPort-ingang, 1x VGA-ingang, 1x USB-A
Touchscreen soort Capacitief (10-punts touch)
Ergonomie Type Kantelbaar
Kantelbaar 15 vooruit, 70 achteruit
Stroomverzorging Geïntegreerde voeding geïntegreerd
Frequentie horizontaal van 30 kHz tot 80 kHz
verticaal van 55 Hz tot 75 Hz
Luidspreker 2 Luidspreker
Uitgangsvermogen 2x 2 Watt
Standaarden Audio Stereo
Wandmontage 100 x 100 mm, VESA kompatibel
Kenmerken Touch technology - Capacitive (10 compatibele touch punten), Blue light reducer
Kensington-slot, Touchscreen
Overige informatie Touch technology - Capacitive
Deze technologie functioneert met een glasplaat voorzien van een sensor-matrix. Het geheel is geïntegreerd in het LCD-panel. Een aanraking wordt waargenomen doordat uw vinger (met of zonder handschoen) een minuscuul elektrisch signaal afgeeft aan deze sensor-matrix als u het glas aanraakt. Deze extra glaslaag maakt deze techniek uiterst duurzaam en betrouwbaar. Het systeem werkt zelfs als het glas door molest is ingekrast! Het biedt ultieme beeldkwaliteit en wordt aangestuurd door een vinger (al dan niet met handschoen) of een speciale stylus 

Blue light reducer
Zoals we allemaal weten is kijken naar een beeldscherm voor enkele uren per dag, vooral op een kortere afstand, vermoeiend voor de ogen. Dit effect is veel sterker met computerschermen dan bij tv-apparatuur. Eén van de factoren die verantwoordelijk is voor dit fenomeen is het blauwe licht van het scherm. Daarom is het verminderen van de hoeveelheid blauw licht uiteindelijk minder vermoeiend tijdens lange uren werken met een computerscherm. De helderheid en de kleurtemperatuur van de monitor aan te passen wordt door middel van een nieuwe functie genaamd "Blauw licht reductie", gemakkelijk toegankelijk via het OSD-menu van de monitor. 

Krasbestendigheid
De krasbestendigheid is essentieel voor touch-oplossingen die gebruikt worden in openbare ruimtes en scholen. De bestendigheid wordt bereikt dankzij een glazen overlay die het scherm bedekt. Het garandeert een hoge duurzaamheid van de touch-functie, zelfs als het glas bekrast wordt. 

Luidsprekers
Deze LED monitor is voorzien van 2 hoge kwaliteit stereo luidprekers.
Accessoires meegeleverd stroomkabel, DVI-D signaalkabel, audiokabel, USB kabel, quick guide handleiding, veiligheidsinstructies
Garantie 36 maanden (indicatie fabrieksgarantie)
Afmetingen Breedte 522 mm x Hoogte: 320 mm x Diepte 49 mm
Gewicht 5 kg