iiyama T1721MSC-B1, 17 Touchscreen-Monitor

iiyama
AVEV2TI1400
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

iiyama

Levertijd: 5 werkdagen
iiyama's ProLite T1721MSC-B1 is een 17" LCD-monitor gebaseerd op capacitive touch-technologie met een edge-to-edge glazen voorkant. Hiermee zijn duurzaamheid, krasbestendigheid en perfect beeld gewaarborgd. De robuuste en stabiele monitorvoet biedt de optie om het panel tot 80° graden te kantelen voor een optimale werkhouding. Met de aan de achterzijde positioneerde bedieningsknoppen kan de monitor tegen ongewenste monitor-wijzigingen vergrendeld worden. Ook kan de touch-interface tijdelijk uitgeschakeld worden, ideaal tijdens het reinigen van het scherm. De ProLite T1721MSC-B1 heeft een krachtige touch-interface en is daardoor uitermate geschikt voor instore retail doeleinden.
Beeldscherm diagonaal
43.2 cm (17 inch)
Energieverbruik
20 Watt
Schermresolutie
1280 x 1024 pixels
Beeld
Formaat
5:4
Paneel techniek
TN
Frequentie
Netfrequentie
31.4 - 80 kHz
Beeldfrequentie
56 - 75 Hz
Reactietijd
Grijs naar grijs
5 ms
Contrast
vast
1000:1
Helderheid
215 cd/m²
Horizontale kijkhoek
170 Graden
Verticale kijkhoek
160 Graden
Audio
Stereo
Luidspreker
2 x 2 Watt
Aansluitingen
Ingangen
VGA
1
DVI-I
1
Overige
USB
1x USB-A
Ergonomie
Kantelbaar (vooruit/achteruit)
10 - 70 Graden
Wallmount
100 x 100 mm
Features
Blue light reducer , multi touch (10 compatibele touch punten - HID, Glas hardheid van 7H minimaal
Afmetingen (BxHxD)
393 x 364 x 198 mm
Nettogewicht
4.4 kg
Toebehoren
Stroom-adapter, stroomkabel, VGA signaalkabel, DVI-signaalkabel, USB kabel, audio-kabel, monitorvoet, mylar sheet (voor VESA mount), veiligheidsinstructies, quick guide handleiding
Overige informatie
Touch technologie - capacitive
Deze technologie functioneert met een glasplaat voorzien van een sensor-matrix. Het geheel is geïntegreerd in het LCD-panel. Een aanraking wordt waargenomen doordat uw vinger (met of zonder handschoen) een minuscuul elektrisch signaal afgeeft aan deze sensor-matrix als u het glas aanraakt. Deze extra glaslaag maakt deze techniek uiterst duurzaam en betrouwbaar. Het systeem blijft zelfs werken als het glas is ingekrast. Het biedt ultieme beeldkwaliteit en wordt aangestuurd door een vinger (ook in latex handschoenen) of een speciale stylus. 

Krasbestendigheid
De krasbestendigheid is essentieel voor touch-oplossingen die gebruikt worden in openbare ruimtes en scholen. De bestendigheid wordt bereikt dankzij een glazen overlay die het scherm bedekt. Het garandeert een hoge duurzaamheid van de touch-functie, zelfs als het glas bekrast wordt. 

IP54
De IP-code classificeert de mate van bescherming tegen het binnendringen van water. IPX3 betekent dat de monitor is beschermd tegen water sprays vanuit elke hoek tot 60° verticaal. 

Luidsprekers
Deze LED monitor is voorzien van 2 hoge kwaliteit stereo luidprekers. 

VESA
Een VESA-bevestigingsvoorziening maakt eenvoudige montage op elke VESA-conforme beugel mogelijk.
Garantie
36 maanden (indicatie fabrieksgarantie)
Pixel Class
Voor dit product geldt een klasse 2 pixelgarantie. Dit houdt in dat volgens de NEN / ISO normering 2 oplichtende of 2 zwarte pixels of 5 defecte subpixels mogen voorkomen. (Dit geldt per 1 miljoen pixels.)