iiyama T1732MSC-B1AG, 17 Touchscreen-Monitor

iiyama
AVEV2TI13
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

iiyama

iiyama's ProLite T1732MSC-B1AG is een 17" LCD-monitor voorzien van een glazen capacitive touch-interface. Hiermee zijn duurzaamheid, krasbestendigheid en perfect beeld gewaarborgd. De AG-coating voorkomt hinderlijke beeldreflectie van de omgeving. Zelfs bij eventuele krassen blijft de touch-interface volledig functioneel. De robuuste stabiele monitorvoet zorgt voor de optimale werkpositie en de aan onderzijde gepositioneerde bedieningsknoppen kunnen tegen ongewenste monitorwijzigingen vergrendeld worden. Ook kan de touch-interface tijdelijk uitgeschakeld worden, b.v. tijdens het schoonmaken van het LCD-panel. Deze volledig glazen panel-voorzijde is een lust voor het oog, zowel uit oogmerk van design, maar ook qua panel-specificaties.
Beeldscherm diagonaal
43.2 cm (17 inch)
Energieverbruik
20 Watt
Energieverbruik in Stand-by
2 Watt
Schermresolutie
1280 x 1024 pixels
Kleur
Zwart
Beeld
Beeldoppervlak
Ontspiegeld
Formaat
5:4
Paneel techniek
TN
Frequentie
Netfrequentie
31.4 - 60 kHz
Beeldfrequentie
56 - 75 Hz
Reactietijd
Grijs naar grijs
5 ms
Contrast
vast
1000:1
Helderheid
225 cd/m²
Horizontale kijkhoek
160 Graden
Verticale kijkhoek
160 Graden
Audio
Stereo
Luidspreker
2x 1 Watt
Aansluitingen
Ingangen
VGA
1
DVI-D
1
Ergonomie
Kantelbaar (vooruit/achteruit)
5 - 90 Graden
Wallmount
100 x 100 mm
Features
capacitive, dual touch
Afmetingen (BxHxD)
387 x 342 x 202 mm
Nettogewicht
5.6 kg
Toebehoren
stroomkabel, VGA (D-Sub) signaalkabel, DVI-D signaalkabel, audiokabel, schroef, USB kabel, Touch Panel Driver Disk (CD-ROM), guick guide handleiding
Overige informatie
Touch technology - capacitive
Deze technologie functioneert met een glasplaat voorzien van een sensor-matrix. Het geheel is geïntegreerd in het LCD-panel. Een aanraking wordt waargenomen doordat uw vinger (met of zonder handschoen) een minuscuul elektrisch signaal afgeeft aan deze sensor-matrix als u het glas aanraakt. Deze extra glaslaag maakt deze techniek uiterst duurzaam en betrouwbaar. Het systeem werkt zelfs als het glas door molest is ingekrast! Het biedt ultieme beeldkwaliteit en wordt aangestuurd door een vinger. 

AG Coating
Anti Glare coating helpt schermreflectie van externe lichtbronnen, die de kleurweergave, het contrast en de scherpte kunnen beïnvloeden, voorkomen. Daarnaast is het scherm minder gevoelig voor stof, vet en vuil vlekken. 

IP54
De IP code op dit apparaat is een aanduiding voor de mate van beveiliging van de constructie tegen eigen schade door gebruik in bepaalde omgevingen. IP54 geeft aan dat het apparaat te gebruiken is in stoffige ruimten en aan de voorkant bestand is tegen een plens water. 

Krasbestendigheid
De krasbestendigheid is essentieel voor touch-oplossingen die gebruikt worden in openbare ruimtes en scholen. De bestendigheid wordt bereikt dankzij een glazen overlay die het scherm bedekt. Het garandeert een hoge duurzaamheid van de touch-functie, zelfs als het glas bekrast wordt.
Garantie
36 maanden (indicatie fabrieksgarantie)
Pixel Class
Voor dit product geldt een klasse 2 pixelgarantie. Dit houdt in dat volgens de NEN / ISO normering 2 oplichtende of 2 zwarte pixels of 5 defecte subpixels mogen voorkomen. (Dit geldt per 1 miljoen pixels.)