v2ti0b

iiyama TF1734MC-B1X, 17 Touchscreen-Monitor

iiyama
AVEV2TI0B
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

iiyama

De ProLite TF1734MC-B1X is een 17'' open frame 10pt touch monitor.
Dit 17" multi-touch scherm, de ProLite TF1734MC, is voorzien van een duurzame hardglas projectieve capacitieve touch-interface. Het garandeert perfect beeld en de touch-interface blijft zèlfs bij eventuele krassen volledig operationeel. De IP65-certificering maakt hem stof-en waterbestendig. Voor een probleemloze (inbouw-)installatie worden er bij de ProLite TF1734MC standaard externe montagebeugels meegeleverd. Dit maakt hem de ideale touchscreen-monitor voor kiosk integrators en Instore-Retail.
Beeldscherm diagonaal
43.2 cm (17 inch)
Energieverbruik
20 Watt
Energieverbruik in Stand-by
2 Watt
Schermresolutie
1280 x 1024 pixels
Kleur
Zwart
Beeld
Formaat
5:4
Paneel techniek
TN
Frequentie
Netfrequentie
31.4 - 80 kHz
Beeldfrequentie
56 - 75 Hz
Reactietijd
Grijs naar grijs
5 ms
Contrast
vast
1000:1
Helderheid
225 cd/m²
Horizontale kijkhoek
170 Graden
Verticale kijkhoek
160 Graden
Aansluitingen
Ingangen
VGA
1
DVI-D
1
Overige
USB
1x USB-B
Ergonomie
Wallmount
100 x 100 mm
Features
Capacitive multitouch technology, IP65 bescherming, Krasbestendigheid
Afmetingen (BxHxD)
369 x 307 x 48 mm
Nettogewicht
3.6 kg
Toebehoren
Stroom-adapter, stroomkabel, VGA (D-Sub) signaalkabel, DVI-D signaalkabel, USB kabel, L-bracket, Touch Panel Driver Disk (CD-ROM), snel-start-handleiding
Overige informatie
Touch technology - capacitive
Deze technologie functioneert met een glasplaat voorzien van een sensor-matrix. Het geheel is geïntegreerd in het LCD-panel. Een aanraking wordt waargenomen doordat uw vinger (met of zonder handschoen) een minuscuul elektrisch signaal afgeeft aan deze sensor-matrix als u het glas aanraakt. Deze extra glaslaag maakt deze techniek uiterst duurzaam en betrouwbaar. Het systeem werkt zelfs als 

IP65
De IP code op dit apparaat is een aanduiding voor de mate van beveiliging van de constructie tegen eigen schade door gebruik in bepaalde omgevingen. IP65 geeft aan dat de monitor bestendig is tegen stof en tegen een plens water. 

Krasbestendigheid
De krasbestendigheid is essentieel voor touch-oplossingen die gebruikt worden in openbare ruimtes en scholen. De bestendigheid wordt bereikt dankzij een glazen overlay die het scherm bedekt. Het garandeert een hoge duurzaamheid van de touch-functie, zelfs als het glas bekrast wordt.
Garantie
36 maanden (indicatie fabrieksgarantie)
Pixel Class
Voor dit product geldt een klasse 2 pixelgarantie. Dit houdt in dat volgens de NEN / ISO normering 2 oplichtende of 2 zwarte pixels of 5 defecte subpixels mogen voorkomen. (Dit geldt per 1 miljoen pixels.)