Illumina 6 E-reader

Icarus
AVEQG#I0160
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

  • Display: 15,2 cm (6 inch)
  • Resolutie: 768 x 1024 pixels

De inmiddels derde generatie van de Illumina, de E654BK, draait wederom op Android. Hiermee biedt de Illumina meer mogelijkheden dan andere e-readers. Niet alleen ondersteunt de Illumina alle belangrijke boekformaten, waaronder ePub en PDF (inclusief DRM), ook is het mogelijk om via apps boeken te lezen uit gesloten ecosystemen als Kindle en Kobo. Je hebt letterlijk toegang tot alle ebooks ter wereld en bent nooit gebonden aan een aanbieder van ebooks.

Installeer de app van de bibliotheek, een app van een krant of RSS reader om nieuws te lezen, of haal boeken op uit de cloud via diensten als Dropbox en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De nieuwe Illumina beschikt over een volledig platte behuizing en is daardoor zeer strak vormgegeven. Naast de aan/uitknop bevat de e-reader uitsluitend twee bladerknoppen en een aanraakknop die als home-button fungeert. Deze heeft tevens een geintegreerde LED oplaadindicator.

De achterzijde van de e-reader is gemaakt van een zacht materiaal, voor een comfortabele en vaste grip, en is daardoor tevens ongevoelig voor vingerafdrukken.

De ingebouwde verlichting (Front Light) beschikt over 8 LED lampjes. Deze zorgt voor een zeer gelijkmatige verlichting van het scherm. De helderheid kan aangepast worden in vele stappen en volledig worden uitgeschakeld.

In donkere omgevingen raden wij het gebruik van een 'lage' stand aan, omdat het contrast met het omgevingslicht anders te hoog wordt. In heel lichte omgevingen kan het licht worden uitgeschakeld of in een heel hoge stand worden ingeschakeld om het scherm 'extra wit' te maken.
Type eReader
Kleur Zwart
EAN 0642014791521
Fabrikantcode E654BK
Beeldscherm Grootte 15,2 cm (6 inch)
Resolutie 1.024 x 768 pixels
Touchscreen beschikbaar
Geheugen Capaciteit Totaal 8 GB
Dataopslag Totaal 0 MB
Kaartlezer Kaart grootte Zal er maximale 32000 GB ondersteunt
Bestandsformaat Boek chm, djvu, epub, pdf, txt, rtf
Beeld gif, bmp, png
Connectiviteit WLAN 802.11 b/g/n
Besturingssysteem -
Aansluitingen 1x USB 2.0
Afmetingen Breedte: 118 mm x Hoogte: 168 mm x Diepte/lengte: 9 mm
Gewicht 197 gram
Garantie 12 maanden (indicatie fabrieksgarantie)