X-Rest 7.1 houder

Sharkoon
AVE1268433
4044951019045
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer


Een echte blikvanger!
Het robuuste design, blauwe LED verlichting, de X-Rest 7.1 ziet er goed uit op elke gamer's desktop. Je headset staat altijd binnen handbereik en klaar voor gebruik. Dankzij de verzwaarde voet en anti-slip rubbers staat de X-Rest 7.1 altijd stabiel en weerstaat zelfs de meest stressvolle situaties. Uiteraard 7.1 Sound
De X-Rest 7.1 heeft nog meer te bieden. De ingebouwde 7.1 geluidskaart is perfect geschikt als bron voor je headset, je creëert eenvoudig virtueel 7.1 surround geluid met elke stereo headset. De standaard beschikt over een volume regelaar en knoppen voor equalizer presets en microfoon mute. Je ziet snel of de microfoon op mute staat doordat de LED verlichting dan rood wordt. 

Personaliseer!
Creëer je eigen equalizer profielen in de (Windows) software en personaliseer je microfoon instellingen zodat dat elke game klinkt zoals jij dat wilt. Vind je de LED verlichting teveel van het goede dan is deze eenvoudig uit te schakelen in de software. (*7.1 Virtueel surround sound is alleen beschikbaar op een Windows PC met de meegeleverde software geïnstalleerd.)
Type Houder
Kleur Zwart
EAN 4044951019045
Geschikt voor Hoofdtelefoon/Headset
Bevestiging Type Tafelstandaard
Aantal ondersteunde apparaten 1
Garantie 24 maanden (indicatie fabrieksgarantie)