Platenspeler L-3808

Lenco
AVEEAPV03
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Afstandsbediening
Nee
Display
Nee
Inclusief (voor)versterker
Nee
Radio aansluiting
Geen radio

Lenco L-3808 Platenspeler - Wit

Muziek beluisteren op een eigen platenspeler, wie wil dat nou niet? Met de Lenco L-3808 platenspeler ontstaat er een heerlijke sfeer in jouw woonkamer. Een platenspeler heeft toch net iets extra’s. Met deze platenspeler kun je dankzij de ingebouwde voorversterker jouw muziek beluisteren door middel van externe (versterkte) luidsprekers of sluit je hem makkelijk aan op jouw bestaande stereoset. Bovendien beschikt dit model over directe aandrijving waardoor hij krachtiger is en op een constante snelheid draait. Wat deze platenspeler ook ideaal maakt is dat je jouw muziek kunt converteren naar digitale bestanden door middel van USB. Zo kun je de muziek van jouw platenverzameling voortaan ook gewoon op jouw digitale apparaten beluisteren! Hoe gaaf is dat? 

Jouw platenverzameling converteren naar mp3
Met deze platenspeler kun jij de muziek van je plaat via USB overzetten naar mp3. Zo gaan nostalgie en modern mooi samen en kun je jouw gehele platenverzameling voortaan ook digitaal beluisteren. 

Ingebouwde stereo voorversterker
Wil je je muziek met veel volume horen? Dat komt mooi uit. Want in deze platenspeler zit een ingebouwde stereo voorversterker. Daardoor hoef je geen losse voorversterker aan te schaffen en kun je de platenspeler direct aan jouw stereoset aansluiten. 

Externe informatie en bediening
Deze L-3808 platenspeler komt inclusief USB-kabel en RCA-kabel. Daarnaast heeft deze een USB-aansluiting en RCA-lijnuitgang. Dit maakt de platenspeler uiterst fijn in gebruik. 

Afneembare plastic stofkap
Je wil natuurlijk dat je platenspeler lang meegaat. Om ervoor te zorgen dat de speler niet vol stof komt te zitten, heeft de Lenco L-3808 een afneembare plastic stofkap. Zo blijft de platenspeler er als nieuw uitzien. 

Mechanische arm lift
Deze platenspeler komt met een mechanische arm lift. Het mechanische zorgt ervoor dat de arm van de platenspeler een zachte, vloeiende beweging maakt bij het neerdalen op de grammofoonplaat.

Belangrijkste eigenschappen van de L-3808
-Platenspeler met directe aandrijving en USB opname 
-Converteren van muziek via USB
-Ingebouwde stereo voorversterker
-2 snelheden: 33 RPM & 45 RPM
-Moving magnetic cartridge (MMC)
-Mechanische arm lift
-Direct aangedreven
-Afneembare plastic stofkap
-Inclusief: USB-kabel, RCA-kabel
-Aansluitingen: USB, RCA-lijnuitgang 
-Krachtbron: AC 230V, 50Hz
-Maximaal energieverbruik: 11W
-Afmetingen: 450 x 350 x 139 mm (BxDxH)
-Gewicht: 5,36 kg

Type Platenspeler
Kleur Wit
EAN 8711902034247
Fabrikantcode L-3808
Accessoires meegeleverd Afneembare plastic stofkap, USB kabel, RCA kabel
Garantie 24 maanden (indicatie fabrieksgarantie)