48448[1]

Invalfrees combinatie D26204K bovenfrees

DeWalt
AVE9WEADD00
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

  • Max U/min stationair: 27000 rpm
  • Werkt op: Elektriciteit
  • Ingangsvermogen: 900 W

De DeWalt Invalfrees combinatie D26204K heeft een compact en licht ontwerp voor veel gebruiksgemak. De elektronische snelheidsregeling zorgt voor een constant uniforme fijne afwerking in alle soorten hout, aluminium en kunststof omdat het ingestelde toerental constant blijft onder elke belasting. Daarbij is de snelheid voor iedere toepassing variabel te regelen van 16.000 tot 27.000 tpm. 
De invalzool met een precieze freesdiepte-instelling maakt dat elke freesdiepte perfect en nauwkeurig instelbaar is en de vijftraps revolveraanslag voor de freesdiepte-instelling laat toe groeven met verschillende diepte in één keer te maken, zonder tijdverslindende insteloperaties. De aluminium motorbehuizing kan overgeplaatst worden in een andere zool met vaste basis, waardoor deze machine nog veelzijdiger wordt en ideaal is voor kantenfrezen. De ingebouwde LED-lampen zorgen voor een goed zicht op de frees wanneer erg nauwkeurig werk vereist is en door het spindelblokkeermechanisme is een snelle en makkelijke beitelwissel mogelijk. Voor een comfortabele handhaving is de machine voorzien van rubber beklede handgrepen en hun laag bevestigingspunt verhoogt de controle over het apparaat.
Kleur
Geel/Zilver
Apparaat type
Freesmachine
Gebruik
Frezen van alle soorten hout, aluminium en kunststof
Features
Invalzool met een precieze freesdiepte-instelling, Vijftraps revolveraanslag voor de freesdiepte-instelling, Spindelblokkeermechanisme
Verlichting
Ingebouwde LED-lampen
Materiaal / Greep
Met rubber beklede handgrepen, Aluminium motorbehuizing
Bediening
Elektronische en variabele snelheidsregeling
Capaciteit
Spantangdiameter 6 - 8 mm
Aantal rotaties
16.000 - 27.000 omw/min
Trillingen
Hand/arm vibratie 6.8 m/s², Meetonzekerheid K 1 (Vibratie) 2.7 m/s²
Stroomverzorging
Netstroom
Prestatie
900 Watt
Ingangsspanning
230 volt
Gewicht zonder verpakking
2.9 kg
Afmetingen (BxHxD)
110 x 270 mm
Accessoires
Details
Twee parallelgeleiders, Twee stofafzuigadapters, 8 mm spantang, 17 mm sleutel, Invalzool en vaste zool, Centreer-ring, Draagkoffer
Overige informatie
Freesdiepte tot 55 mm, Max. freesdiameter 36 mm 
Geluidsdruk: 77 dB(A), Meetonzekerheid K 1 (Geluid): 2.8 dB(A), Geluidsvermogen: 88 dB(A), Meetonzekerheid K 2 (Geluid): 2.8 dB(A)
Garantie
24 maanden (indicatie fabrieksgarantie)