Excentrische schuurmachine TE-RS 40

Einhell
AVE9WDDDE02
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

  • Gebruikswijze: Schuren van hout, kunststof of metaal
  • Vermogen: 400 Watt
  • Werkt op: Elektriciteit

De Einhell excentrische schuurmachine TE-RS 40 is krachtig en ligt stevig in de hand, wat de machine uitermate geschikt maakt voor hobbyisten en semi-professionals. Niet alleen hout, maar ook kunststof of zelfs metaal kun je bewerken met deze schuurmachine. Met de Einhell TE-RS 40 heb je een machine, waarmee vrijwel elke schuurwerkzaamheid kan worden uitgevoerd. 
De schuurmachine beschikt over een handige ergonomische, rubberen handgreep welke samen met de extra handgreep ervoor zorgt dat de machine goed en stevig in de hand ligt. Niet alleen fijn om secuur te kunnen werken, maar ook comfortabel voor langere werksessies. Een veilige manier van werken kan hiermee worden gegarandeerd. 
De schuurmachine beschikt over een handige klittenbandsluiting, waardoor het schuurpapier onder de machine eenvoudig vervangen kan worden. Dit zorgt ervoor dat je snel en eenvoudig een versleten schuurvel kan wisselen voor een nieuw schuurvel, waarmee de klus voortgezet kan worden. 
Om een schone werkplek te kunnen behouden en secuur te werken, beschikt de machine over een actieve afzuiging met filterdoos. Hiermee wordt het merendeel van de schuurstof verzamelt tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Om een maximale verzameling van het schuurstof te bereiken, kun je de machine aansluiten op een stofzuiger.
Kleur
Rood/Zwart
Apparaat type
Excentrische schuurmachine
Gebruik
Schuren van hout, kunststof of metaal
Features
Eenvoudig van schuurpapier wisselen
Materiaal / Greep
Ergonomische rubberen handgreep voor meer grip
Bediening
Elektronische snelheidsregeling voor optimale prestaties
Schijfdoorsnede
125mm
Aantal rotaties
12000-24000rpm
Reiniging
Schoon werken door actieve afzuiging
Prestatie
400 Watt
Garantie
24 maanden (indicatie fabrieksgarantie)