TE-CD 18 Li Accu Boormachine schroeftol

Einhell
AVE9WBAEE22
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

  • Werkt op: Accu
  • Gereedschapsbevestiging: Snelspanboorkop
  • Max. toerental: 1.350 rpm

De Einhell TE-CD 18 Li is een zeer krachtige accu boormachine, die wordt geleverd met twee accu's en een snellader die de accu in een half uur weer oplaadt.
Deze accu boormachine is een hoogwaardig, krachtige machine voor experts die zeer hoge eisen stellen aan boor- en schroefwerkzaamheden in huis, werkplaats en garage. De machine werkt met lithium-ion kwaliteitsaccu´s en een Battery-Management systeem voor optimale regeling en een lange levensduur van de accu. Voor uitstekende krachtoverbrenging zorgt de krachtige Johnson motor met zeer hoog koppel en een robuuste dubbeltoerige metalen tandwielaandrijving met rechts- en linksloop.

De snelspanboorkop van de Einhell TE-CD 18 Li accu boormachine maakt dankzij automatische asvergrendeling een snelle gereedschapswissel mogelijk. Dankzij een fijn afstelbare toerental-regelelektronica en instelbaar koppel kan de werking van de machine optimaal worden aangepast aan eisen van materiaal en schroeven. De Quick-Stop functie verhindert ongewenst nalopen na loslaten van de bedieningsschakelaar. Voor de optimale verlichting van de werkplek zorgt een LED-lamp. De 30-minuten snellader maakt het mogelijk om nagenoeg zonder onderbrekingen te werken.
Dankzij de capaciteitsindicator kan het laadniveau van de accu door een zichtcontrole worden vastgesteld. De ergonomische softgreep garandeert goede houvast en werken zonder vermoeidheid. In de praktische transport- en opbergkoffer is de TE-CD 18 Li netjes en veilig op te bergen.
Kleur
Rood
Apparaat type
Schroeftol
Gebruik
Voor boren en schroeven
Eigenschappen
Snelspanboorkop, Draaimoment instellingen 23+1, Voor het boren in hout, kunststof, metaal, etc.
Features
Softgrip
Bediening
Variabele Toerenregeling, 2 snelheden
Capaciteit
Boorspanwijdte 13mm
Output
Snelheid 1: 0-320rpm, Snelheid 2: 0-1350rpm
Ingangsspanning
18 volt
Gewicht zonder verpakking
1.5 kg
Accessoires
Details
Snellader, 2x accu, Kunststof koffer
Garantie
24 maanden (indicatie fabrieksgarantie)