Nat en Droog stofzuiger TE-VC 1925 SA

Einhell
AVE9GSGEE05
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

  • Soort vloer: Parket vloeren/laminaat, Harde vloer, Tapijt
  • Detail zak: met stofzak
  • Gebruik: Natte reiniging, Droge reiniging, Industriële stofzuigers

De Einhell TE-VC 1925 SA is een nat en droog stofzuiger uit de expert lijn van Einhell met geïntegreerd stopcontact en 25 liter ketel. Hij is uitgerust met een krachtige, maar energiezuinige en relatief stille motor. De zuigslang is met 3 meter extra lang en er worden vele accessoires meegeleverd. Deze kan je handig en eenvoudig op de stofzuiger opbergen. De wielen zorgen ervoor dat de machine stabiel en goed te verplaatsen is. De zuigbuis is gemaakt uit RVS en is telescopisch, zodat je het aan jouw lengte aan kan passen. Het handvat heeft een ventilatie, deze zorgt ervoor dat het mondstuk niet vast zuigt aan de ondergrond. De tank is van RVS en heeft een inhoud van 25 liter.

Je kan de stofzuiger gebruiken met stofzak, maar ook zonder. Je kan hem dus gebruiken als stofzuiger in huis, maar ook in de werkplaats als afzuiger. Deze machine is namelijk uitgerust met een stopcontact waar je gereedschap op kan aansluiten. Zodra je het gereedschap aanzet, zal de stofzuiger automatisch aanslaan. Ook het opzuigen van vloeistoffen gaat probleemloos.
Kleur Rood
Parkeer functie Nee
Vloertype Parket vloeren/laminaat, Harde vloer, Tapijt
Opbergen Kabel haak
Slang Lengte 3 m
Inhoud Stof- / vuilhouder 25 l
Vloeistofhouder 25 l
Vermogen Gebruik 800 Watt
Gebruik Natte reiniging, Droge reiniging
Uitrusting Borstel Borstelmondstuk
Mondstuk Spleetstukmond, Combimondstuk
Stroomvoorziening 230 volt, Werkt op netstroom
Gewicht 11 kg
Accessoires Zuigslang 3 meter, Telescopische RVS zuigbuis, Spleetstukmond, Combimondstuk, Borstelmondstuk, Schuimfilter, Duurzaam harmonicafilter, Stofzuigerzak