Flexi Kruimelzuiger PD1020L-QW handstofzuiger

BLACK+DECKER
AVE1182648
    Levertijd:Direct Leverbaar
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De draadloze BLACK+DECKER Flexi Kruimelzuiger PD1020L-QW is ideaal door zijn dubbele functie: hij is te gebruiken als normale kruimelzuiger, maar kan ook met de unieke geïntegreerde, flexibele zuigslang gebruikt worden om moeilijk bereikbare plekken schoon te maken. De gecombineerde zuigmond is geschikt voor harde en zachte oppervlakken door de wegklapbare borstel. Dankzij de gepatenteerde 'motor in filter' technologie heeft deze kruimelzuiger een ultra compact design en is daardoor tijdens het schoonmaken makkelijk te verplaatsen.
De kruimelzuiger is uitgerust met een doorzichtige 560 ml opvangbak. Als de opvangbak vol is, wat eenvoudig te zien is door het doorzichtige klepje, kan deze eenvoudig worden geopend en kan de opvangbak in de vuilnisbak worden geleegd zonder de handen vies te maken. Ook het filter kan eenvoudig schoongemaakt worden; dankzij het filterreinigingswiel kan dit zonder handen. De drievoudige filtratie en Cyclonic Action zorgen verder voor betere prestaties en een langere levensduur van het filter.

 

Type Handstofzuiger
Kleur Rood/zilver
EAN 5035048458402
Fabrikantcode PD1020L-QW
Toepassing Droge reiniging
Vloertype Harde vloer, Parket vloeren/laminaat, Tapijt
Filter principe zonder stofzak
Vermogen Zuigkracht 20 Watt
Accu Gebruiksduur 10 minuten
Technologie Cyclonic Action en drievoudige luchtfiltratie
Uitrusting Borstel Zachte borstel
Mondstuk Lange en korte kierenzuiger
Inhoud Stof- / vuilhouder 0,56 liter
Slang Lengte 1,5 meter
Stroomvoorziening 10,8 volt, Werkt op accu
Kenmerken ECO Smart Charging: laadt 4x sneller en laadstation schakelt zichzelf uit wanneer de accu volledig geladen is, Blauw laadindicatielampje, Zijdeur voor het eenvoudig legen van het vuil in de vuilnisbak, zonder de handen vuil te maken, Doorzichtig, zodat u weet wanneer de kruimeldief moet worden geleegd, Ultracompact design dankzij de gepatenteerde 'motor in filter' technologie
Accessoires meegeleverd Oplader