Avent Dect-babyfoon SCD 506/26

Philips
AVE9GPBDP19
excl Verzendkosten kg
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

  • Apparaat type: DECT-babyfoon
  • Weergave: Batterij bijna leeg-indicatie
  • Bereik: Interieur: 50 m, Buiten: 330 m

Met de Avent DECT-babyfoon ben je altijd dicht bij je baby, zelfs in een andere ruimte. De betrouwbaarste verbinding met verbeterd Crystal Clear Sound, een kalmerend nachtlampje en slaapliedjes. De lampjes gaan branden om aan te geven hoe hard het geluid in de babykamer is, zelfs als het geluid van de ouderunit is gedempt. De ouderunit waarschuwt je als je monitor buiten bereik is of wanneer de batterij bijna leeg is en helpt je ervoor te zorgen dat je altijd verbonden bent met je baby.

Soms is het geruststellende geluid van je stem het enige dat je baby nodig heeft. Met één druk op de knop schakel je deze essentiële functie in en kun je overal in huis met je baby communiceren.
Dankzij de DECT-technologie ben je er zeker van dat andere zendapparaten, zoals andere babyfoons en draadloze en mobiele telefoons, geen storing veroorzaken. Gegevenscodering zorgt voor een veilige privéverbinding, zodat alleen jij je baby kunt horen.

Ieder lachje, murmeltje en hikje klinkt bijzonder duidelijk. De DECT-technologie (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) zorgt voor kristalhelder geluid van hoge kwaliteit, zodat je je baby altijd kunt horen.
Met de kleine oplaadbare ouderunit kun je je baby tot wel 24 uur draadloos in en om het huis horen voordat je de unit opnieuw moet opladen. De gebruiksduur is afhankelijk van het type batterijen dat wordt gebruikt en hoe lang je de ouderunit op batterijen laat werken.
Help je baby in slaap met de warme rustige gloed van het nachtlampje en zachte slaapliedjes.
Kleur Wit
Apparaat type DECT-babyfoon
Stroomverzorging Ingangsspanning van 220 volt tot 240 volt
Gebruikstijd 24 u.
Zendbereik Binnen 50 meter
Buiten 330 meter